Tuinen voor het echte leven.

Hele kleine voortuin (Nijkerk)

Een hele kleine voortuin met veel mogelijkheden.

“We hebben een voortuin, of eigenlijk is het nu een oprit waar een auto kan staan, maar we willen eigenlijk ook kunnen zitten in de voortuin omdat de avondzon daar nog komt. We willen daar zelfs tuindeuren maken. Een auto hoeft wat ons betreft helemaal niet op de oprit te staan want er is parkeerplek genoeg in de wijk. Nu is het zo dat onze achtertuin ook klein is dus willen we in de voortuin ook een fietsenstalling voor 4 fietsen. En als de containers er ook zouden kunnen staan hebben we in onze kleine achtertuin ook wat meer mogelijkheden. Maar we vinden het erg lastig om daar iets voor de bedenken. Want we willen daar dus een terras in de voortuin maar we willen daar een beetje privacy, maar het moet ook weer niet afgesloten zijn want dan zien we zelf ook niks meer. Hopelijk kan jij daar wat mee”

Zo begon het dus, eerst maar even een beetje snel schetsen aan de keukentafel om in de stemming te komen. En vervolgens is het tuinwerp voor de kleine voortuin uitgewerkt tot een zeer bijzonder plan. Zelfs verticaal tuinieren is er in opgenomen. Bekijk de 3D afbeeldingen maar eens.

Wil je ook een voortuin die je optimaal kan benutten? Maak een afspraak, waar u ook woont. Je kan ook eerst online beginnen, dat is het voordeligste manier om aan een tuinontwerp te beginnen.

Als alternatief voor schutting of haag zijn frames met plantenbakken bedacht. Deze worden automatisch van water voorzien. En kunnen ook voor groente worden gebruikt.

Als alternatief voor schutting of haag zijn frames met plantenbakken bedacht. Deze worden automatisch van water voorzien. En kunnen ook voor groente worden gebruikt.

kleine voortuin tuinontwerp Nijkerk kleine voortuin tuinontwerp Ontwerp voortuin tuinontwerp kleine voortuin met terras tuinontwerp voortuin bovenaanzicht 3d

 

Geef een reactie

Overal in het land.

Bladgoud tuinontwerpen, tuinen en tuinobjecten vindt je in alle uithoeken van het land. Ook over de grens in België.

 

Berichten archief op maand/jaar

Tuinideeën op categorie.

Gegevens

Bladgoud-tuinen

Wilco Boksebeld
Tuinontwerp/-advies/-Planten/Schaduwlounge/Offerte
info@bladgoud-tuinen.nl

Ilse Broekman. PA
Agenda/Planning/Werkvoorbereiding:
ilse@bladgoud-tuinen.nl

Post en bezoekadres:
Hollinksweg 2a
8111 NN Heeten
(*31) (0)572-382465
info@bladgoud-tuinen.nl